Grafittiafrensning ​– fjernelse af graffiti med graffitirens af tøris

Vi har stor ekspertise med alle former for graffitirens

​Har du brug for professionel graffitiafrensning? Så lad os udføre graffitirens med tøris. Hos Isbutikken har vi stor ekspertise med fjernelse af graffiti på alle typer overflader, og det sker effektivt, skånsomt og miljøvenligt.

Materialer eller overflader som kan rengøres ved hjælp af tøris, er næsten ubegrænsede. Tøris er hverken giftigt, slibende eller strømledende., men derimod et naturligt produkt, som kan bruges i industrien til at fremskynde rengøringsprocedurerne.

Vi servicerer kunder i blandt andet Vordingborg, Næstved og det øvrige Sjælland. Du kan være en privatperson, en kommune, et trafikselskab eller enhver anden virksomhed.

Fjernelse af graffiti ved blæsning af tøris på overfladen

​Rensning af graffiti med tøris er en yderst effektiv, skånsom og miljøvenlig behandling, som kan anvendes på alle overflader. Det kan være en facade, men det kan også være biler, busser og S-tog med videre. Metoden kan endvidere anvendes på passagersæder, og her er fordelen samtidig, at det ikke efterlader en masse svineri.

Fjernelse af graffiti med tørisblæsning sker uden skadelige kemikalier og opløsningsmidler, og der forekommer hverken slibning eller anden negativ kontakt med overfladen. 

Derfor er denne type graffitiafrensning velegnet til både sæder og lakerede overflader.

Vi anvender kort sagt tørispiller som graffitirens. Tørisen bliver blæst på belægningen med et tryk på 2-15 bar, hvorpå pillerne omgående bliver omdannet til luft. Det udløser et såkaldt termisk chok, der medfører, at snavset eller graffitien fryser og løftes fra overfladen.

Få et uforpligtende tilbud på effektiv graffitiafrensning

​Du er velkommen til at høre mere om graffitiafrensning med graffitirens af tøris. Vi kører på hele Sjælland, og vi laver gerne en fast aftale, men vi kan også komme fra gang til gang. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en effektiv fjernelse af graffiti.

Kontakt os

Kontakt os via kontaktformularen

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 30 41 16 16
​eller skriv en mail til dryice@is-butikken.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt Isbutikken

Isbutikken

Bogø Hovedgade 96, 4793 Bogø By

Klik her for rutevejledning

CVR: 44028360

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 41 16 16

E-mail: dryice@is-butikken.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.