Tørisblæsning af maskine, maskindele og lignende

Vi har speciale i rengøring af alle typer emner med tøris

​Overvejer du tørisblæsning af maskine frem for en mere traditionel rense- og rengøringsmetode? Så er vi den rette til opgaven. Hos Isbutikken er vi højt specialiseret i afrensning med tøris, og det kan være alt fra hele maskiner til enkelte maskindele.

Vores kunder er især erhvervsvirksomheder, men du kan også være en kommune eller en privatperson. Alle kunder kan se frem til et skånsomt og miljøvenligt resultat, som er af høj kvalitet. Vi renser maskiner for kunder i blandt andet Næstved og Vordingborg samt på resten af Sjælland.

Tørisrensning sker uden negativ kontakt med emnet

​Der er mange fordele ved tørisblæsning af maskine eller maskindele frem for med mere traditionelle rensemetoder. Rengøring af maskindele kan ske med opløsningsmidler eller andre skadelige kemikalier. Du kan også vælge en form for slibe- eller blæsemiddel.

Tørisrensning er derimod mere effektiv og miljøvenlig. Dertil kommer, at overfladen ikke tager skade, bliver ridset eller udsat for slitage. Der er med andre ord ingen form for negativ kontakt med emnet.

Selve tørisrensningen udføres ved, at vi blæser såkaldte tørispiller på emnet med et højt tryk, men tørisen bliver omdannet til luft, når den rammer overfladen. Det får snavs, rust og andre belægninger til at fryse, så det flækker og falder af. Der opstår med andre ord et termisk chok.

Få et tilbud på tørisblæsning af maskine eller maskindele

​Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om rensning med tøris og de mange fordele. Samtidig kan vi høre mere om dine ønsker og behov. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på tørisblæsning af maskine eller maskindele.

Kontakt os

Kontakt os via kontaktformularen

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 30 41 16 16
​eller skriv en mail til dryice@is-butikken.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt Isbutikken

Isbutikken

Bogø Hovedgade 96, 4793 Bogø By

Klik her for rutevejledning

CVR: 44028360

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 41 16 16

E-mail: dryice@is-butikken.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.