Tørisblæsning af bil eller tørisblæsning af båd

Vi er eksperter i at rense overflader med tøris

​Leder du efter en ekspert til tørisblæsning af bil eller til tørisblæsning af båd? Så lad os rense den for dig. Hos Isbutikken er vi højt specialiseret i rensning af alt fra bundmaling på både til eksteriør på biler med tøris.

Tørisrensning er særligt udbredt i maritime industri, da det er et mere skånsomt alternativ til andre rengøringsmetoder, som kan skade skibsskrogets konvolutter. Det er derfor en ideel løsning til rengøring af både små fritidsbåde, men også store kommercielle fartøjer.

Vi servicerer private, erhverv og kommuner i blandt andet Næstved, Vordingborg og resten af Sjælland, og vores kunder kan altid forvente et skånsomt og miljøvenligt resultat af høj kvalitet.

Tørisblæsning af båd, bil, motor eller fælge

​Vi anvender tørisrensning til alle typer overflader. Det kan være afrensning af bundmaling på en båd, eller det kan være rensning af interiør eller eksteriør på en bil, herunder lak, motor eller fælge. Afrensningen mde tøris kan fjerne urenheder, herunder rust, snavs og endda graffiti. Metoden er både miljøvenlig og skånsom, og der fremkommer hverken ridser, slitage eller andre skader på overfladen.

Vi kan for eksempel tilbyde:

  • Tørisrensning af motor og maskindele
  • Tørisblæsning af båd såsom bundmaling
  • Tørisblæsning af bil, herunder fælge eller lak
  • Anden tørisrensning.

Tørisblæsningen foregår ved, at vi blæser tørispiller på overfladen med et tryk på 2-15 bar. Tørisen bliver omdannet til luft ved kontakt med overfladen. Det får snavs, rust og anden belægning til at fryse, hvorpå der sker en udvidelse og en form for termisk chok eller eksplosion, så den uønskede belægning flækker og falder af.

Få et tilbud på tørisblæsning af bil eller anden overflade

​Du er velkommen til at høre mere om rensning med tørispiller, og vi tager gerne en snak om den ønskede opgave. Vi giver gerne råd og vejledning, og vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud på enten tørisblæsning af båd eller tørisblæsning af bil.

Kontakt os

Kontakt os via kontaktformularen

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 30 41 16 16
​eller skriv en mail til dryice@is-butikken.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt Isbutikken

Isbutikken

Bogø Hovedgade 96, 4793 Bogø By

Klik her for rutevejledning

CVR: 44028360

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 41 16 16

E-mail: dryice@is-butikken.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.