Rensning af facade​ – få overfladebehandling med tøris

Vi er eksperter i skånsom og miljøvenlig facaderens

Er det blevet tid til rensning af facade? Så tilbyder vi overfladebehandling med tøris. Hos Isbutikken har vi specialiseret os i at rense facader, murværk og andre overflader med tørisblæsning, og det sker skånsomt og miljøvenligt.

Tørisblæsning er et ideelt valgt, når det kommer til rensning af facader. Den vandfri renseteknologi sikrer imod fugt, og facaden vil tørre straks efter behandlingen. Derudover skal facaden ikke afdækkes, hvilket minimerer omkostningerne og markant fremskynder arbejdsprocessen.

Vi servicerer kunder i blandt andet Næstved, Vordingborg og resten af Sjælland. Du kan være en privatperson, en kommune eller en virksomhed. 

Overfladebehandling med tøris skader ikke facaden

Vi er eksperter i rensning af facade, murværk eller anden overflade med blæsning af tøris. Der er tale om en særlig effektiv, skånsom og miljøvenlig form for facaderens, hvor der ikke forekommer nogen negativ kontakt med overfladen. Dertil kommer, at vi ikke anvender skadelige kemikalier eller opløsningsmidler til afrens af for eksempel graffiti.

Overfladebehandling med tøris foregår ved, at vi blæser tørispiller på hele eller dele af facaden. Det sker med et tryk på 2-15 bar, hvor tørispillerne bliver omdannet til luft ved kontakt med belægningen. Det udløser et såkaldt termisk chok, som får snavs, skidt og eventuel graffiti til at fryse og løfte sig fra overfladen. Dermed er denne form for rengøring af facade mere skånsom end traditionelle metoder.

Kontakt os for at høre om rensning af facade med tøris

Du er velkommen til at få flere oplysninger om overfladebehandling med tørisblæsning, og vi kommer også gerne forbi for at se nærmere på facaden, hvis det ikke kan klares med et billede. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på rensning af facade.

Kontakt os

Kontakt os via kontaktformularen

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 30 41 16 16
​eller skriv en mail til dryice@is-butikken.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt Isbutikken

Isbutikken

Bogø Hovedgade 96, 4793 Bogø By

Klik her for rutevejledning

CVR: 44028360

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 41 16 16

E-mail: dryice@is-butikken.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.